SERVICE EN ONDERHOUD

Bij ons ligt de nadruk op service na verkoop. Bij ons kan U steeds terecht voor extra uitleg en ondersteuning van de aangekochte toestellen.

Enkele taken uit het gamma van service en onderhoud

  • Herstellingen hardware / Uitbreidingen hardware
    Doordat we altijd met gekende merken werken kunnen we op relatief korte termijn de nodige hardware beschikbaar hebben voor de herstellingen en uitbreidingen.
  • Nazicht softwareproblemen
    Heeft U problemen met Windows of met andere software, kan U steeds bij ons terecht voor een professionele oplossing.
  • Verwijderen van virussen en malware
    Bent U besmet geraakt met een virus of malware, kunnen we dit verder onderzoeken en uw toestel terug gebruiksklaar maken.
Service en onderhoud

Hulp op afstand

Indien er een snelle internetverbinding aanwezig is, kunnen we U voorzien van “hulp op afstand”. Hierbij is het mogelijk om kleine problemen, interventies, … op te lossen zonder dat U tot bij ons moet komen.

Na telefonisch contact kunnen we uw pc overnemen via remote software. U kan de nodige software daarvoor hier downloaden.

Deze diensten worden aangeboden aan het tarief van €12,50/begonnen kwartier. De tarieven zijn exclusief BTW en dienen aanschouwd te worden als werkuren. Er is geen garantie dat het probleem opgelost kan worden via hulp op afstand.

Bij aanschaf van een nieuwe pc, krijgen onze klanten automatisch een eenmalig tegoed van 30 min hulp op afstand (dit gedurende de eerste 6 maanden na aankoop van het toestel).

Hulp op afstand

Kies om de toepassing uit te voeren en sta eventuele beveiligingswaarschuwingen toe.