CONSULTANCY EN SOTWAREONTWIKKELING

SL Service is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. We zijn reeds meer dan 25 jaar actief in de ICT-wereld.

U kan voor onderstaande activiteiten bij ons terecht.

Advies

Heeft U nood aan een frisse kijk op uw ERP-software? U kan bij ons terecht voor een analyse en optimalisatie van uw software. Daar we niet gebonden zijn aan een softwareleverancier, kunnen we onafhankelijk advies geven.

Consultancy en softwareontwikkeling

Extra mankracht

Algemen ICT-Taken

Heeft U tijdelijk mankracht te kort op uw ICT-Afdeling? Zijn er bepaalde projecten actief waardoor uw ICT-Afdeling onderbezet is? Neem gerust met ons contact op, misschien kunnen wij voor U wel iets betekenen.

Softwareontwikkeling (voornamelijk in een Progress omgeving)

Bent U op zoek naar extra ontwikkelcapaciteit voor uw project? Dan kan U op ons beroep doen. Zeker voor projecten die begrensd zijn in tijd, is het weinig zinvol om iemand aan te werven.

Consultancy ERP software

We bekijken samen met u hoe we diverse bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Door het optimaliseren/automatiseren van de bedrijfsprocessen, kan er een onmiddellijk resultaat door tijdswinst, een lagere foutenmarge en een verbeterde klantenservice uit voortvloeien.

Software op maat

Bent U op zoek naar een softwareoplossing, maar vindt U er geen die perfect bij U past? Wij kunnen samen met U maatsoftware ontwikkelen, volledig naar uw wens. Allereerst zullen we de behoeftes en functionaliteiten bespreken. Op basis hiervan stellen we een softwaremodel op waarin het product gespecifieerd wordt. Vervolgens starten we met de ontwikkeling van uw maatsoftware. Bij tussentijds besprekingen wordt U natuurlijk op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Tijdens de ontwikkeling wordt er natuurlijk rekening gehouden met aspecten zoals veiligheid, stabiliteit en aanpasbaarheid.