Consultancy Softwareontwikkeling

Hulp nodig

Onze diensten

SL Service is een onafhankelijke ICT-Dienstverlener. We zijn reeds meer dan 30 jaar actief in de ICT-wereld.

Je kan voor onderstaande activiteiten bij ons terecht.

Algemene ICT taken

Heb je tijdelijk mankracht te kort op jouw ICT-Afdeling? Zijn er bepaalde projecten actief waardoor jouw ICT-Afdeling onderbezet is? Neem gerust met ons contact op, misschien kunnen wij voor jullie wel iets betekenen.

Software ontwikkeling

Ben je op zoek naar extra ontwikkelcapaciteit voor jouw project? Dan kan je op ons beroep doen. Zeker voor projecten die begrensd zijn in tijd, is het weinig zinvol om iemand aan te werven. Voornamelijk in Progress OpenEdge.

Consultancy ERP Software

Heb je nood aan een frisse kijk op jouw ERP software? We analyseren samen hoe we diverse bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Hierdoor kan er een onmiddellijk resultaat door tijdswinst, een lagere foutenmarge en een verbeterde klantenservice uit voortvloeien. Daar we niet gebonden zijn aan een softwareleverancier, kunnen we onafhankelijk advies geven.

Software op maat

Ben je op zoek naar een softwareoplossing, maar vind je er geen die perfect bij jullie past? Wij kunnen samen met jullie maatsoftware ontwikkelen, volledig naar jouw wens. Allereerst zullen we de behoeftes en functionaliteiten bespreken. Op basis hiervan stellen we een softwaremodel op waarin het product gespecifieerd wordt. Vervolgens starten we met de ontwikkeling van je maatsoftware. Bij tussentijds besprekingen word je natuurlijk op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Tijdens de ontwikkeling wordt er ook rekening gehouden met aspecten zoals veiligheid, stabiliteit en aanpasbaarheid.

SL Service - IT

Stapstraat 33
3540 Herk-de-Stad

0479 22 89 54

Hoofdzetel

SL Service BVBA
Van Willigenlaan 16
3540 Herk-de-Stad
BTW BE 0829.993.564
RPR Hasselt