Bedrijfsnetwerken Servers

Kleine bedrijfsnetwerken

Servers en centraal beheer

Cloud oplossingen

Servers

Bedrijfsnetwerken

Heb je meerdere pc’s of medewerkers in je bedrijf, dan is het aangewezen om met een centraal systeem te werken. Hierdoor kan je afhankelijk van de gekozen oplossing het netwerk beter beveiligen, de data centraal beheren en eenvoudig backup systemen configureren om de data veilig te stellen.

Er zijn verschillende scenario’s die hier uitgewerkt kunnen worden afhankelijk van de noden en behoeftes van je bedrijf.

Neem gerust met ons contact op om dit met jullie te bespreken en aan te passen naar de noden en behoeftes van je bedrijf.

Kleine bedrijfsnetwerken en servers

Om enkel data centraal te beheren kan er gewerkt worden met een NAS (Network Attached Storage), maar ook met een server configuratie. Bij het gebruik van een server oplossing zijn er veel meer mogelijkheden inzake data- en netwerkbeveiliging.

Cloud oplossingen

Door gebruik te maken van de cloud, ben je zeker van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Bovendien is het elk moment flexibel aan te passen aan de noden van je bedrijf. Er is natuurlijk ook een hybride opzet mogelijk, een deel lokaal en een deel in de cloud.

SL Service - IT

Stapstraat 33
3540 Herk-de-Stad

0479 22 89 54

Hoofdzetel

SL Service BVBA
Van Willigenlaan 16
3540 Herk-de-Stad
BTW BE 0829.993.564
RPR Hasselt